Дедо Мраз ги израдува дечињата во струшката чаршија

Дедо Мраз пристигна во Струга. Тој помина низ струшката чаршија и ги израдува дечињата фрлајќи им бомбончиња.

Во отсуство на снег, наместо со елени и санка, Дедо Мраз низ Струга мораше да помине качен на пикап.

WebOhrid