Активности на ЈП „Охридски Комуналец“ во Коњско и Трпејца

Екипите на „Паркови и зеленило” при ЈП „Охридски Комуналец” во текот на вчерашниот ден, како и денес покрај редовните активности во градот беа ангажирани на косење и расчистување во селата Коњско и Трпејца на зараснатите тревни површини кои ја намалуваа прегледноста на улиците и пешачките зони, информираат од претпријатието.

FotorCreated-4 20160527_113135