Прекин на сообраќајот на патот Охрид – Кичево

На патниот правец Кичево – Охрид помеѓу планински превој Пресека и с.Врбјани поради извршување градежни работи на патот (минирање) денес помеѓу 12 – 14 часот сообраќајот ке биде во прекин околу 10 – 15 минути.