Шетање куче од автомобил

Убав сончев ден, време за прошетка, но со кого да излезете попрво, со сопругата или пак со кучето!?! А зошто не и со двајцата?

Додека жената си вози автомобил, онака во прва со вклучени четири трепкачи, вие си го влечкате кучето по вас. Колку и да им изгледала добро идејата, во пракса тоа не изгледаше баш така. Напротив, ова претставуваше малтретирање за кучето.

kuce2

WebOhrid