ЈП Охридски Комуналец: Се расчистуваше чаршијата од снег

Екипите на ЈП „Охридски Комуналец” започнаа со расчистување на чаршијата после обилните врнежи на снег кои го зафатија градот пред неколку дена.

„Во наредните денови, покрај машинското, ќе се продолжи и со рачно чистење на јавните површини, како и на тротоарите и патеките кои се наменети за пешаците.“– информираат од претпријатието.