Едукативно предавање „Реонскиот полицаец ве советува“ во ОУ „Христо Узунов“

Денес во ОУ „Христо Узунов“ во соработка со Отсек за превенција и ПСВ при СВР Охрид е одржано едукативно предавање на Тема: „Реонскиот полицаец ве советува“.

Целта на едукативното предавање беше да се подигне свеста на учениците за нивната лична одговорност за безбедноста, при што беа истакнати точките и беа застапени темите: во делот на сообракајот, јавниот ред и мир, криминалитетот.

This slideshow requires JavaScript.