Христос Воскресе – Навистина Воскресе!

По повод најголемиот христијански празник Воскресението Христово – Велигден, редакцијата на WebOhrid упатува честитки до сите православни христијани, со желба за многу здравје, среќа, љубов, успех, благостојба и спокој во секој дом.

Нека ни е честит големиот христијански празник Христово Воскресение – Велигден и За многу години.

Христос Воскресе – Навистина Воскресе!

WebOhrid