Нови наслови на книги во охридската библиотека „Григор Прличев“

Од охридската библиотека „Григор Прличев“ информираат дека нивниот книжевен фонд е збогатен со нови наслови. Читателите ќе можат да одберат од следните наслови на книги: 

„Лавиринт на духовите” – Карлос Руиз Зафон

„Шпионка” – Пауло Коелјо

„Врзани” – Ема Чејс

„Чиракот на архитектот” – Елиф Шафак

„Враќањето” – Викторија Хислоп

„Совршени заедно” – Карли Филипс

„Прељуба” – Пауло Коелјо

„Ловци на светулки” – Вера Калин

„Валкано црвено” – Тарин Фишер

„Скриени богатства” – Нора Робертс

„Ништо не трае вечно” – Морин Ли

„Неопходни лаги” – Дијана Чејмберлен

„Само едно е важно” – Гари Келер и Џеј Папасан

„Мајстори на успехот” – Наполеон Хил, Џозеф Марфи и Дејл Карнеги.