Паркирање браник на браник

Паркирањето претставува проблем доколку се паркира на мал простор или пак на простор преполн со автомобили.

Често можеме да видиме како некое возило е блокирано од паркирани возила од двете страни и не може да излезе се додека не го ослободат тие возила.

Во овој случај имаме паркирање браник на браник, за среќа без штета.

WebOhrid