Во ОУ „Христо Узунов“ се одржа предавање на тема „Превенција од пороци“

Во ОУ „Христо Узунов“ денес се одржа предавање на тема „Превенција од пороци“, со учениците од VII одделение во соработка со СВР и Секторот за образование при Општина Охрид.

„Учениците се запознаа со пороците кои се присутни , но и ниво препознавање. Предавањето е со вел да заштитат нашите ученици од истите.“ – информираат од ОУ „Христо Узунов“.