„Despacito“ – Нова атрактивна плажа во населба Свети Стефан

„Despacito“ е нова атрактивна плажа која се наоѓа во туристичката населба Св.Стефан, Охрид во близина на Националниот ресторан Македонска куќа од вчера и официјално започна со работа.

Оваа плажа дефинитивно ќе биде најубавото место на охридското крајбрежје.

Вреди да се посети!

WebOhrid