Во сабота во Охрид летна шема на „Импровокација“

Тетарската импровизација „Импровокација“ (летна шема), во сабота на 24-ти јуни, ќе биде одиграна во Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид, со почеток од 21:00 часот.

Импровокатори: Стрезо Стаматовски, Никола Тодороски, Филип Кипровски.Домаќин/хост – Филип Ангеличин Жура.

Картите се во продажба во музичката продавница Зизи Топ, во претпродажба по цена од 150 денари, а на денот на изведба 200 денари. Број за резервации на карти : 075 283 066.

Шоуто не е за помлади од 16 години!