Најважниот ден за првачињата во Пештани

Одбележан почетокoт на Новата учебна година во ОУ „Св.Наум Охридски“, Пештани. Учебната година највозбудено ја дочекаа првачињата.

Директорот на ОУ „Св. Наум Охридски“ во Пештани, Илија Стојаноски им го честита почетокот на новата учебна година на првачињата. Исто така им посакува успех на другите ученици и во работата на колегите.