Нови наслови во охридската Библиотека – септември 2017

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Спасителот” – Ју Несбе

„Другиот брег на Босфор” – Тереза Ревај

„Се’ баш се’ ” – Никола Јун

„Фатен на дело” – Харлан Кобен

„Надја” – Андре Бретон

„Извештаи на рисот” – Славе Ѓорѓо Димоски

„Автобиографија” – Григор Прличев