Нови наслови во Охридската библиотека „Григор Прличев“

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • „Линда” – Лејф Г.В. Першон
  • „Јас пред тебе” – Џоџо Мојес
  • „Орландо” – Вирџинија Вулф
  • „Мојот татко Пабло Ескобар” – Хуан Пабло Ескобар
  • „Љубов на два континента” – Марија Бабамова
  • „Во вортексот на остварените желби” – Ана Бучевиќ
  • „Љубовниците и мистиците” – Руми Џелалудин

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.