МТСП: Извршена исплата на права од социјална заштита

Министерството за труд и социјална политика ги информира граѓаните дека на 13 октомври 2017 година изврши исплатана сите права за месец септември, вклучувајќи ги и социјалната парична помош, туѓата нега и субвенциите за електрична енергија. Корисниците ќе ги имаат средствата на нивните сметки во текот на денешниот ден.