Убавица на четири тркала

Најчесто автомобилите ги нарекуваат „убавец на четири тркала“. Но, и покрај тоа што станува збор за „Спарк“, нашиот сограѓанин решил својот автомобил да го направи убавица со тоа што му ставил трепки на неговите предни фарови.

WebOhrid