Наместо чадор – најлонско ќесе на глава

Деновиве времето е непредвидливо, што би се рекло – знае да заврне дури и кога нема облаци, па затоа, оваа бабичка се решила да патува со најлончето на глава. Покрај најлонот за заштита на патната торба, оваа бабичка на глава си ставила и најлонско ќесе за пазарење. WebOhrid

повеќе...