Прекин на водоснабдувањето на „Питу Гули“, „15-ти Корпус“, „Кленоец“, „Радојца Новичиќ“„ и Живко Чинго“

Од МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“ информираат дека денес поради настанат дефект на водоводната линија Ф-300 мм ќе има прекин на водоснабдувањето на улиците „Питу Гули“, „15-Корпус“, „Кленоец“, „Радојца Новичиќ“„ и Живко Чинго“ до 17:00 часот.

Екипите на МЈП „Проаква“ – РЕ „Водовод“ Охрид се на терен и работат на одстранување на дефектот.