Културните луѓе не паркираат пред туѓи домови

Немањето соодветен паркинг простор претставува секојдневен проблем за многу наши сограѓани. Соочени со такви проблеми жителите кои живеат на потегот помеѓу улиците „Димитар Влахов“ и „Партизанска“ се одлучија за поставување на рампа со табла на која пишува: „Културните луѓе не паркираат пред туѓи домови.“

kulturniteneparkiraatpred02

WebOhrid