„The Zero Theorem“ ќе се прикажува во Центарот за култура

На кино репертоарот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во деновите 29-ти, 30-ти април и 2-ри и 3-ти мај со почеток во 20.00 часот ќе се прикажува филмот „The Zero Theorem“.

Влезот чини 50 денари.

Оригиналниот наслов: The Zero Theorem

Жанр: Драма / Фантазија

Времетраење: 106 мин.

Година: 2013