„Јахја Кемал“ организираше екскурзија за победниците на натпреварите по англиски, физика и математика

Колеџот „Јахја Кемал“ од Струга, вчера организираше екскурзија до Тетово и Скопје. Екскурзијата беше наменета за победниците на натпреварите по англиски, физика и математика, односно за учениците од други училишта кои учествуваа на овие натпреварувања, информираат од YKS Струга.

This slideshow requires JavaScript.