Прекин во водоснабдувањето на улица „Радојца Новичиќ“

Од МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“, Охрид информираат дека денес поради интервенција на водоводна линија ќе има прекин на водоснабдувањето на улица „Радојца Новичиќ“ во период од 09:30 до 12:00 часот.