Промоција на монодрама по повод „100 години после Јане Сандански“ од Петар Темелковски

Во малата сала во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид, во петок, со почеток во 20 часот ќе биде промовирана монодрама по повод „100 години после Јане Сандански“ од Петар Темелковски. Влезот ќе биде слободен.