Ученичка од „Јахја Кемал“ освои второ место на натпреварот по англиски јазик организиран од ELTAM

Учениците од приватното средно и основно училиште „Јахја Кемал“ од Струга продолжуваат да нижат успеси.

Овој пат, ученичката Софија Ставреска-III година, освои второ место на натпреварот по англиски јазик организиран од ELTAM (English Language Teaching Association Macedonia).

13102818_1536714953304042_2402010394935876110_n

Натпреварот се одржа во саботата ( 7ми мај) во Скопје.

13178532_1536714926637378_4846202145577651009_n - Copy

WebOhrid