Во понеделник прекин во сообраќајот на патот Охрид – Кичево

На патниот правец А-2 Кичево – Охрид (помеѓу планински превој Пресека и с.Врбјани поради изведување работи на пат (минирање) на 25.07.2016 (понеделник) сообраќајот ќе биде во прекин околу 15 минути помеѓу 13:00 часот.