„Тор и легендата за Валхала“ во недела ќе се прикажува во просториите на ФИОФА

Студенсткиот филмски фестивал Филмоција како дел од Институтот за филм – Филмска Академија Охрид ќе го прикажува анимираниот филм „Тор и легендата за Валхала“ благодарение на Узенгија Дистрибуција и Агенција за филм на Република Македонија за сите љубители на анимирани филмови.

„Тор и легендата за Валхала“ синхронизиран на македонски јазик ќе биде прикажуван на 12ти март (недела) во просториите на Академијата ФИОФА, со почеток во 11:00 часот.

За сите посетители влезот е бесплатен.