Снежно мартовско утро

Утрово Охрид се разбуди со слаба снежна покривка. Студениот бран во текот на ноќта донесе снег, кој полека се топи поради порастот на дневната температура. Во 08:00 часот во Охрид беа измерени 3 ºС.

This slideshow requires JavaScript.

WebOhrid