Бесплатен паркинг за Велигден во Охрид

ЈП „Билјанини Извори“ ги известува граѓаните на Охрид и сите оние кои за Велигденските празници престојуваат во градот, дека на 16ти април, по повод христијанскиот празник Велгиден, наплатната служба на паркинг просторот со кој стопанисува претпријатието нема да работи и паркирањето ќе биде бесплатно за сите.

ЈП „Билјанини Извори“ на сите христијани им го честита најголемиот христијански празник Велигден и им посакува многу здравје и бериќет во нивните домови.