Пронајдена исчезнатата охриѓанка

Во врска со настан „исчезнато лице“ опишан во билтен од 12/13.04.2017 година, на 12.04.2017 година во 23.45 часот од страна на полициски службеници од ПС ОН Струмица била пронајдена Б.Б. (28) од Охрид и вратена во својот дом во Охрид.