Прекин во водоснабдувањето од хотел Метропол до Пештани

ОД МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“ Охрид информираат дека денес поради дефект на главна водоводна линија, пукната цефка ф 300 мм, има прекин во водоснабдувањето на потегот од Хотел Метропол до Пештани.

Прекинот ќе трае се до отсранување на дефектот.