УЕФА Лига на нации: Што претставува и кога ќе започне?

УЕФА подготви ново натпреварување во кое фановите ќе уживаат во најсилните спортски натпревари, додека ние подобро го искористуваме времето во постоечкиот календар на меѓународни натпревари. Освен тоа, ќе се задржи рамнотежата помеѓу натпреварите на репрезентациско и клупско ниво.

Во исчекување на УЕФА Лигата на нации!