Промоција на книгата „Масонски степени” и изложба на масонски книги од Миле Миќуновиќ

НУ Библиотека „Григор Прличев” – Охрид организира промоција на книгата „Масонски степени” и изложба на масонски книги од авторот Проф. д-р Миле Миќуновиќ. Промотор е м-р Милчо Јованоски.

Изложба на масонски книги од Проф. д-р Миле Миќуновиќ. Отворањето ќе се одржи во НУ Библиотека „Григор Прличев” – Охрид на 12.10.2017 (четврток) во 13:00ч.

Изложбата ќе биде отворена до 18.10.2017.