Прва награда за ученичка од ОУ „Христо Узунов“ на конкурсот „Есента собира семиња за цветови во сите годишни времиња“

Ученичката Кристина Цветкоска од ОУ„Христо Узунов“ Охрид ја освои првата награда на Литературниот конкурс на тема „Есента собира семиња за цветови во сите годишни времиња“. Основката доби награда во висина од 7 000 денари.

Конкурсот беше организиран од Секторот за заштита на животната средина при Општина Охри,