Внимателно при паркирање кај високите тротоари и банкини

Паркирајќи на висока банкина или тротоар често се случува да го оштетите вашиот автомобил.

Доколку не ви фаќа око од прва, подобро да се паркира степен поназад, отколку да запне браникот, па да биде предоцна.

WebOhrid