Продолжува репертоарот на германски филмови во Центарот за култура Охрид

НУ Центар за култура „Григор Прличев” Охрид и понатаму продолжува со прикажување на германски филмови овој месец.

Вечерва Охридската публика ќе може да ги погледне филмовите „Кој сум јас” и „Феникс”.

Who Am I (2014) крими, драма, мистерија

режија: Баран Бо Одар

Улоги: Том Шилинг, Ејлас М’Барек

Вечерва во 18:00 часот.

Phoenix (2014) – Историска драма

режија Кристијан Петѕолд

улоги Нина Хос, Роланд Зехрфелд, Нина Кузендорф

Вечерва 20:00 часот.

Влезот чини 50 денари.