Нови наслови на книги во охридската Библиотека „Григор Прличев“

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • „Јас те сакам повеќе” – Лиса Гарднер
  • „Убиство на теренот за голф” – Агата Кристи
  • „Уна и Селинџер” – Фредерик Бегбеде
  • „Само пријатели” – Колин Хувер
  • „Чудата на Свети Еразмо” – Стојан Ристески
  • „Половина век карате” – Димче Јанковски