ОО на СДСМ Охрид бара од надлежните општински служби веднаш да го отстранат шутот од природната околина во Лакочереј

Во село Долно Лакочереј (кај мостот) денес секретарот и портпарол на ОО на СДСМ Охрид, Александар Кузески одржа прес конференција на

повеќе...