Најмладите уживаа во песничките од „Златно Славејче“

Синоќа на Градскиот базен „Атина Бојаџи“ најмладите уживаа во песничките од детскиот фестивал „Златно Славејче“.

Фестивалот „Златно Славејче“ е уште еден настан дел од проектот Ј.П. „Билјанини Извори за децата“.

Проектот продолжува и во иднина.

ZlatnoSlavejce02