Театарската претстава Госпоѓица Јулија во Центарот за култура

Во НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид, во соработка со НУ Турски Театар, ќе се прикажува театарската претстава „Госпоѓица Јулија“ во режија на Александар Поповски. Претставата ќе се прикажува во недела 10-ти ноември со почеток во 20:00 часот, а  влезот чини 100 денари.