Обука за подготовка и аплицирање на европски проекти и запознавање со новите европски програми 2014-2020

Стопанската комора на Македонија организира еднодневна обука за подготовка и аплицирање на Европски проекти. Обуката ќе се одржи на 05.12.2014 год. (петок) во мала сала на општина Охрид.

Повеќе информации можат да се добијат на следниот линк:
http://www.mchamber.org.mk/(S(a4du5j450hnn333rtpdnhmvk))/default.aspx?mId=56&evId=1583&lId=1