Детското драмско студио врши упис на нови членови

Од НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид / Народен Театар Охрид, информираат дека Детското драмско студио врши упис на членови, на возраст од 7 до 17 години. Сите заинтересирани љубители можат да се запишат во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид.

Телефон за контакт 046/ 261-063.