MOTORWEY – македонски автопат

Туристи добредојдовте! Ние знаеме многу странски јазици. Да да, знаеме и англиски! Знаеме и да читаме и да пишуваме, но тоа не го гарантираме и за оние кои ги прават сообраќајните знаци.

MOTORWEY – тоа е еден нов збор кој ќе биде во центарот на вниманието на сите оние странски туристи кои возејќи ќе поминат покрај автопатот Кичево-Охрид кој е во фаза на изградба.

Грешката не е фатална, поентата се сфаќа, но… важен е впечатокот на прв поглед, зарем не!?!

ZnakAvtopatOhridKicevo02

WebOhrid