Ревија на Македонски филмски класици во охридското кино

Во НУ Центар за култура „Григор Прличев”-Охрид, во соработка со Вардар филм ќе се одржуваат ревија на Македонски филмски класици:

-Хај – Фај / понеделник 9-ти ноември 2015/ почеток 20.00 ч / влез 50 денари

-Три Ани / вторник 10-ти ноември 2015/ почеток 20.00 ч / влез 50 денари

-Среќна Нова 49 / четврток 12-ти ноември 2015/ почеток 20.00 ч / влез 50 денари

-Планината на гневот / петок 13-ти ноември 2015/ почеток 18.00 ч / влез 50 денари

-Тетовирање/ петок 13-ти ноември 2015/ почеток 20.00 ч / влез 50 денари.