Утре прекин на сообраќајот на патот Охрид – Кичево

Од АМСМ информираат дека утре поради изведување работи на пат (минирање) на патот А2 Кичево-Охрид на делот помеѓу Пресека- с.Врбјани сообраќајот ќе биде во прекин 15-20 минути помеѓу 13.00-15.00часот.