Одржана „Етно вешта жена 2015“ во Охрид

Викендов во Охрид се одржа традиционалната манифестација „Етно вешта жена 2015“. На настанот  кој е во организација на вештите жени од градови низ Македонија, беа  претставени повеќе охридски и струшки специјалитети.