Утре ќе има прекин во сообраќајот на патот Охрид – Кичево

Од АМСМ информираат дека утре (четврток) поради изведување работи на пат (минирање) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делот помеѓу Пресека – с.Врбјани, сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути во период меѓу 13.00 и 15.00 часот.