Дел од Коњско доби нов асфалт и нова водоводна линија

Дел од куќите во с.Коњско, Охрид кои во минатото имаа проблем со водоснабдувањето, како и со неасфалтирана улица денес добија нова водоводна линија и нов асфалт.

Со поставувањето на новата водоводна линија и асфалтот на оваа улица, ќе се надминат проблемите на жителите кои што живеат на овој дел од с.Коњско.

WebOhrid