Промоција на книгата за деца „За добрите дечиња-трилогија со смејологија“

Утре, со почеток, во 12 часот во Прличевата одаја при охридската библиотека „Григор Прличев“ ќе биде промовирана книгата за деца „За добрите дечиња-трилогија со смејологија“ од Елена Карамешиноска  Ангелоска.

Промотори на книгата ќе бидат Милчо Јованоски и Тоде Илиевски.