Бесплатни курсеви по англиски и германски јазик во црквата Каменско

Црквата „Успение на Пресвета Богородица“ – Каменско, во рамките на своите парохиски активности организира бесплатни курсеви по англиски и германски јазик. Предавањата по германски и англиски јазик ќе започнат од септември.

Курсевите по германски јазик ќе се одржат на 6ти септември (вторник) во 18 часот, а курсевите по англиски јазик на 8-ми септември (четврток)  во 18 часот.

Сите заинтересирани можат да се пријават во просториите на црквата, или на тел.046267832.